Английските клубове Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Ливърпул имат интерес към

...
Английските клубове Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Ливърпул имат интерес към
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Нюкасъл пращат скаути за Тодибо

Английските клубове Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Ливърпул имат интерес към бранителя на Ница Жан-Клер Тодибо, заяви италианският публицист Фабрицио Романо. Скаути на клубовете ще гледат онлайн централния бранител на мача с Рен. Очаква се през лятото Тодибо да направи трансфер в британската Висша лига, като цената му е към 45 милиона евро.

23-годишният Жан-Клер Тодибо е младеж на Тулуза. През 2019 година той минава в Барселона със свободен трансфер, само че не съумява да се наложи в каталунския клуб и е преотстъпван два пъти - на Шалке 04 и на Бенфика. От 2021 година е благосъстоятелност на Ница, като клубът заплати 8,5 милиона евро за правата му, а Барселона си резервира и % при предстоящ негов трансфер, какъвто се задава. Той има девет мача за младежкия народен тим на Франция. През март тази година получи повиквателна за мъжкия народен отбор на " петлите " за евроквалификациите против Нидерландия и Ирландия, само че не влезе в игра. 

Тодибо държи и забавен връх в Лига 1, като на 18 септември 2022 година е изпъден в девета секунда на мача с Анже, като това е най-бързият червен картон в историята на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР