Английски гражданин, живеещ у нас, се потроши, след като излетя

...
Английски гражданин, живеещ у нас, се потроши, след като излетя
Коментари Харесай

Англичанин се потроши с мотор у нас

Английски жител, живеещ у нас, се потроши, откакто излетя от пътя с мотора си. Той е в болница с тежка фрактура на десния крайник, съобщи 24 часа.
Инцидентът станал на към километър след варненското село Долище. 49-годишният мъж карал мощен мотор БМВ с прекомерно висока скорост. При нахлуване в десен завой безусловно изхвърчал от пътя.
Още четирима души пострадаха при пътни случая във Варна. 59-годишен мъж лишил преимуществото на фолксваген при ляв завой и го блъснал странично. При удара е потърпевш 36-годишният водач на ударената кола. Той е откаран в болница с разнообразни травми.
19-годишен "състезател " се обърна по таван с маздата си, откакто изтървал контрола над возилото поради висока скорост. Той излязъл от пътя, блъснал се в дърво и се обърнал. Той и 21-годишната му другарка се разминали единствено с травми след каскадата.
Отново високата скорост е причина за различен случай с постадал човек. 22-годишен мъж карал прекомерно бързо, изтървал контрола над фолксвагена си, откакто минал през дупка на пътя и блъснал 82-годишен велосипедист. Старецът се разминал единствено с травми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР