Английската звезда на снукъра Робърт Милкинс сътвори чутовен скандал по

...
Английската звезда на снукъра Робърт Милкинс сътвори чутовен скандал по
Коментари Харесай

Английска звезда на снукъра сътвори смразяващ кървав ужас в Анталия

Английската звезда на снукъра Робърт Милкинс сътвори всеизвестен скандал по време на празненство за течащия сега шампионат Турция Мастърс в Анталия.

В същия ден Млекаря, както е именуван състезателя, чествал и 46-ия си рожден ден. Той солидно се почерпил с алкохол и това се оказва повода за държанието му.

Милкинс дошъл към този момент пийнал на празненството, където налетял на пердах на Джейсън Фъргюсън – ръководител на Професионалната асоциация по билярд и снукър.

След това британският играч отишъл в тоалетната, където изпочупил немалка част от инвентара. В последна сметка, физическите му сили не издържали на поетия алкохол, той паднал в несвяст на земята. В резултат на рухването си удря в главата и е открит оцапан с кръв от други участници в празненството. Милкинс е откаран в болница, където лекарите се погрижили за раните му.

„ Пих прекомерно доста. Бях в такова положение, че не разбирах какви ги правя и къде се намирам. Беше точно на рождения ми ден и пих много алкохол, само че това не може да бъде опрощение за държанието ми. В един миг, до момента в който бях в тоалетната, краката ми се подкосиха. При рухването съм блъснал брадата си в мивката или в пода. След това нищо не помня. Събудих се в болничното заведение. Със сигурност имам рана на брадата и счупени ребра “, описа Робърт Милкинс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР