Английската полиция съобщи, че търси информация за 17-годишния Пламен Гандев

Английската полиция съобщи, че търси информация за 17-годишния Пламен Гандев ...

17-годишен българин изчезна в Англия, в ход е мащабно издирване

Английската полиция съобщи, че търси информация за 17-годишния Пламен Гандев от Девън, който е в неизвестност от събота. В понеделник в акцията по неговото издирване се включи и полицейски , пише .
Претърсван е район, в който наскоро е починал приятел на Пламен. Сестра му Стела Гандева организира също кампания в социалните мрежи за събиране на информация. Тя описва брат си като срамежливо момче, за което не е характерно да напуска дома си, без да казва къде отива.

Един от най-богатите британци е убит при нападение с нож в дома му Един от най-богатите британци е убит при нападение с нож в дома му
Един от най-богатите британци - Сър Ричард Сатън, е убит при нападение с нож в дома му край Джилингъм в графство Дорсет. Жена на ...
Полицията е претърсила стаята му, но не е открила нищо подозрително, нито пък той да е взел със себе си някакви вещи, освен телефон, чиято батерия вече е свършила. Полицейски говорител съобщи в понеделник, че Гандев е все още в неизвестност и са загрижени за неговото състояние.

Източник: actualno.com