Английската легенда Майкъл Оуен коментира представянето на нападателя на Манчестър

...
Английската легенда Майкъл Оуен коментира представянето на нападателя на Манчестър
Коментари Харесай

Майкъл Оуен е възхитен от завръщането на Маркъс Рашфорд

Английската легенда Майкъл Оуен разяснява представянето на нападателя на Манчестър Юнайтед -  Маркъс Рашфорд след Мондиал 2022.

" Той би трябвало да се е върнал от Световното състезание с доста убеденост, тъй като свърши страхотна работа на Мондиала. Мисля, че всеки знае какъв брой добър състезател е той, само че какъв позор беше да го виждам предходната година...

Гледайки го през всичките тези сезони, си помислихме: " Какъв състезател е това! " И внезапно неговата убеденост, неговите качества като че ли се изпариха пред очите ни.

Изведнъж той се завърна и няма значение дали е имал проблеми отвън терена, дали са психически проблеми или травми. Каквото и да е, не сме виждали същинския Маркъс Рашфорд. Но в този момент, в случай че продължи в същия дух до края на кариерата си, ще приказваме за в действителност надарен състезател. За един от най-хубавите в света.

Манчестър Юнайтед ще потриват ръце. Той е съдействал през годините, отбелязвайки двуцифрени резултати на моменти, само че в никакъв случай не е бил постоянен голмайстор с над 20 гола. Но в случай че той продължи в същия дух, тогава те ще бъдат в играта за купата ", каза Оуен в изявление за " Premier League Productions ".

В 14 мача след международното състезание в Катар Рашфорд има 16 гола във всички шампионати - 12 гола и 4 асистенции.
 Тен Хаг: Не чакам Антони, Марсиал и Мактоминей да играят против Барселона
Тен Хаг: Не чакам Антони, Марсиал и Мактоминей да играят против Барселона

" Но има още няколко дни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР