Англия загуби първи мач на "Уембли" от 2007 г.Испания се

...
Англия загуби първи мач на "Уембли" от 2007 г.Испания се
Коментари Харесай

Англия загуби първи мач на "Уембли" от 2007 г.

Англия загуби първи мач на "Уембли" от 2007 година
Испания се наложи над Англия с 2:1 на стадион "Уембли" в Лондон в дуел от новия шампионат на УЕФА Лига на нациите.

В 11-ата минута Люк Шоу даде съвършен пас на Маркъс Рашфорд и нападателят отблизо разстояние порази вратата на Ла Фурия.

Гостите обаче дадоха отговор доста скоро и след 120 секунди възвърнаха равенството с прецизен изстрел на Саул Нигес. Победният гол за испанците означи Родриго в 32-ата минута.

Люк Шоу получи доста неприятна травма в главата при започване на второто полувреме след сблъскване с Дани Карвахал. Левият бек на Манчестър Юнайтед лежа няколко минути неподвижно на терена, след което бе изнесен на носилка и с кислородна маска. Малко по-късно Шоу се е обадил на околните си от съблекалнята, с цел да ги успокои, че всичко с него е наред.

Англия загуби формален мач на "Уембли" за първи път от 2007 година, когато отстъпи на Хърватия с 2:3 в подготовка Евро 2008. След това "три лъва" записаха серия без проваляне от 24 мача.

Испания за повторно в историята надигра Англия на "Уембли", първата победа датира от 1981. На този стадион иберийците имат също пет загуби и две равенства.

В други срещи от Лига на нациите Швейцария разруши Исландия с 6:0, Беларус вкара пет безответни гола на Сан Марино, а Босна и Херцеговина надви над Северна Ирландия с 2:1 като посетител. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР