Англия загуби на Уембли“ с 0:1 от Исландия в контрола

...
Англия загуби на Уембли“ с 0:1 от Исландия в контрола
Коментари Харесай

Англия загуби от Исландия, Германия би Гърция

Англия загуби на „ Уембли “ с 0:1 от Исландия в контрола преди Евро 2024. Това е едвам втора победа за исландците против този противник. Първата беше на.

Исландия поведе още в в 12-ата минута. Йон Дагур Торстейнсон проби, изпревари Джон Стоунс и преодоля Аарън Рамсдейл за 0:1. До краяна първата част Англия имаше единствено една добра опция да изравни. В 28-ата минута Хари Кейн се измъкна от отбраната на гостите, остана самичък против Валдимарсон, само че би в навън.

След почивката и Фоудън изпусна добър късмет да направи 1:1. После пък Исландия имаше две благоприятни условия за второ попадение. Торстейнсон обаче се подхлъзна, изведен самичък срещу Рамсдейл, а след това Рамсдейл извади удар на Ингасон.

Феновете на  „ Уембли “ изпратиха отбора на Англия с освирквания. Коментаторите също не бяха изключително впечатлени от показаното.

В друга контрола Германия обърна Гърция с 2:1 на стадион „ Борусия Парк “ в Мьонхенгладбах. игра по-добре първоначално и справедливо поведе в 33-ата минута. Христос Цолис стреля от границата на наказателното поле, Мануел Нойер съумя да избие, само че право в Йоргос Масурас, който не сбърка от няколко метра – 0:1.

Германия вкара гол в 42-ата минута, само че попадението на Кай Хаверц не беше зачетено поради засада. В 56-ата минута обаче Хаверц въпреки всичко изравни. Той стреля и след рикошет в Манолис Сиопис топйата се озова в мрежата за 1:1.

А в 89-ата минута обратът беше приключен. След центриране Паскал Гроос би от границата на наказателното поле и направи 2:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР