Англия удържа оживена битка на Аржентина, за да спечели бронзовия

...
Англия удържа оживена битка на Аржентина, за да спечели бронзовия
Коментари Харесай

Англия успя да победи Аржентина в плейофа за третото място на Световното първенство по ръгби

Англия удържа оживена борба на Аржентина, с цел да завоюва бронзовия край на Световното състезание по ръгби, цялостен с активност и неточности 26-23 за малко капка разтуха след сърцераздирателното отчаяние от провалянето им на полуфинала предходната седмица.

Безпогрешното изстрелване на Оуен Фарел потвърди разликата в петък, когато и двете страни означиха по два опита, само че капитанът на Англия вкара четири дузпи и две реализации за резултат от 16 точки, защото Николас Санчес пропусна късен удар за Пумите, които щяха да изравнят резултатите.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла. Южноафриканската продажница Мбонамби получи позволение да играе на финала на Световната купа по ръгби Късен удар дава на Южна Африка „ грозна “ победа над Англия на Световното състезание по ръгби Нова Зеландия смазва Аржентина, с цел да стигне до рекорден пети край на Световното състезание по ръгби Аржентински ръгби играчи са наказани за побой на високо равнище със гибел завършек на списъка

Английският флангов състезател Сам Ъндърхил, късна повиквателна за тима и дебютиращ в шампионата, се показа като човек на мача, като направи 24 битки. „ Малко е сюрреалистично. Бяха страхотни няколко седмици “, сподели той.

Сблъсъкът в петък беше, несъмнено, мачът, в който нито един от тимовете не искаше да взе участие, само че и двамата треньори споделиха тази седмица, че му отдават най-голямо почитание, а физическите качества и отдадеността през цялото време демонстрираха, че играчите се усещаха по същия метод.

Преди шест седмици Англия победи с 27-10, когато тимовете се срещнаха в началния си мач от групата, само че това беше много по-близка среща, защото против проливен дъжд от освирквания от най-вече френската аудитория Фарел раздвижи нещата с трета минута дузпа.

След това Англия означи отличен опит, когато Фарел и Маркъс Смит хвърляха бързи пасове за атакуващия Бен Ърл, с цел да се разбие. Фарел осъществя и добави още една дузпа за преднина от 13-0.

Атаката на Аржентина беше съкратена заради прекалено много неточности при боравенето, само че в последна сметка те направиха внезапен ход, въпреки и с нещо, което изглеждаше явен пас напред, който приключи със битка Томас Кубели, който се промъкна за опит.

Реализиране на Емилиано Бофели и по-ранна дузпа, както и друга за Фарел, означаваха, че резултатът беше 16-10 на почивката.


Имаше избухлив старт на второто полувреме, откакто постоянно неуловимият Сантяго Карерас се промъкна през три борби на Англия, с цел да вкара гол под гредите.

Овансът продължи по-малко от две минути, защото проститутката Тео Дан, която беше най-лошият провинен за опита, неотложно си отмъсти, като удари Карерас и подвигна, с цел да вкара.

Наказание на Бофели затвори изоставането до три, а по-късно имаше занемарен интервал от 15 минути, когато заваляха смени, ритници се заблуждаваха и битки бяха пропуснати.

След това Англия завоюва наказване за битка, което Фарел наложи, единствено за заместващия Санчес, който направи същото за Pumas, с цел да сътвори под напрежение край.

Тъй като беше преустроен от Южна Африка толкоз сърцераздирателно три минути след края на техния полуфинал предходната седмица на същия терен, Англия се оказа изправена пред сходен сюжет, защото Аржентина завоюва дузпа с пет минути преди края. Въпреки това, от далечния навън отляво, Санчес го дръпна настрана.

Този път Англия видя последните минути и макар че премията не беше надалеч от същата големина, това въпреки всичко означаваше, че те приключиха шампионата с шест победи от седем мача и бронзови медали, с цел да го покажат.


„ Трябва да можете да играете ръгби по няколко метода и ние развиваме това и се надяваме, че ще продължи да се усъвършенства “, сподели Фарел, откакто Англия реализира 12 победи в последните 13 срещи на тима.

„ Искаме да покажем на този тим битка за всяка минута от мача. В неприятен мач като този доказахме това още веднъж. “

Треньорът на Англия Стив Бортуик добави: „ Това не беше мач с необикновено високо качество, а с високо напрежение. Огромна заслуга на Аржентина за метода, по който играха и за метода, по който минаха през този шампионат. Можете да видите, че и двата тима са напреднали през него и въпреки че не беше класика на свободното ръгби, беше напрегната работа. “

Майкъл Чейка, чието бъдеще като треньор на Аржентина остава нестабилно, не беше удовлетворен от съдийството.

„ Не получихме зеленото за доста неща, само че въпреки всичко останахме в играта “, сподели той. „ Разочарован съм от метода на съдийство и постоянството. Съчувствам на момчетата, тъй като заслужаваха повече от това, което получиха през днешния ден. ”

Чейка пое поста от Марио Ледесма през март 2022 година и отчетите в Аржентина настояват, че някогашният център на Пумас и сегашен треньор на бранителите Фелипе Контепоми ще размени Чейка след Световното състезание.

„ Дори не съм мислил за това “, сподели някогашният началник на Wallabies Cheika за бъдещето си с Los Pumas.

„ Ще отида в Аржентина по-късно през годината и ще поговорим по какъв начин са минали нещата и какво крие бъдещето. “

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР