Англия удари Испания с 3:2 на стадиона в Севиля Бенито

...
Англия удари Испания с 3:2 на стадиона в Севиля Бенито
Коментари Харесай

Англия шокира Испания в голов трилър ВИДЕО

Англия удари Испания с 3:2 на стадиона в Севиля " Бенито Вилямарин " в мач от Лига А, група 4 на шампионата Лига на нациите. Островитяните си върнаха за провалянето на Уембли с 1:2.

Испанците не бяха губили на собствен терен от повече от 15 години. На 7 юни 2003 те паднаха вкъщи от Гърция с 0:1 и от този момент нямаха домакинска загуба в формален мач. Това бе и първото проваляне на „ Ла Роха ”, откогато тимът бе стихотворец от Луис Енрике.
Съперниците си размениха по едно полувреме, като през първото „ трите лъва “ нанесоха троен удар посредством Рахим Стърлинг (16, 38) и Маркъс Рашфорд, а след почивката гостите върнаха два гола посредством Пако Алкасер (58) и Серхио Рамос (90+7). Това бе първа победа за англичаните на испанска земя от 1987 година насам, когато печелят с 4:2 контрола. След това те записват три следващи загуби при визитата си на Ла Фурия в другарски срещи.

Така испанците не съумяха да се класират още след третия си мач, само че не престават да водят в групата с 6 точки, пред Англия с 4 и Хърватия с 1 т. и мач по-малко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР