Англия ще разгроми България с 4:0 в предстоящата квалификация за

...
Англия ще разгроми България с 4:0 в предстоящата квалификация за
Коментари Харесай

В Англия прогнозират: Ще отнесем България с 4:0

Англия ще разгроми България с 4:0 в идната подготовка за Евро 2020. Това предвижда локалното издание " Тelegraph ", което е разгласило материал за идния конфликт.

" България е без победа в досегашните четири квалификационни мача за Евро 2020 и пропиля преднина от 2:1, с цел да загуби с 3:2 от Косово вкъщи. За разлика, когато Стилиян Петров беше техен капитан, в този момент нямат доста имена, които са познати на британските почитатели ".

" България има футболисти, които са родени в Бразилия. Един от тях е Вандерсон, който е прочут на почитателите на Арсенал от мачовете против Лудогорец в групите на Шампионската лига през 2016 година. Той беше и играчът, който се прочу с това, че целуна приятелката си след маркиран гол, само че в последна сметка той бе анулиран ".

" Този тим на България има дребен опит на най-високо равнище. Промените в квалификациите на УЕФА значат, че ще е злополука за тима на Саутгейт, в случай че не стигне до Евро 2020 през идващото лято. Прогноза: Англия - България 4:0 ", написа в материала на медията.
 Националите към този момент са на британска земя
Националите към този момент са на британска земя

Водач на делегацията е президентът на БФС Борислав Михайлов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР