Англия излиза днес от четириседмична карантина и се връща към

...
Англия излиза днес от четириседмична карантина и се връща към
Коментари Харесай

Англия излиза от карантината и се връща към регионалните ограничения

Англия излиза през днешния ден от четириседмична карантина и се връща към районен метод в рестриктивните мерки, които министър председателят Борис Джонсън се надява да вдигне през пролетта с помощта на съчетаното влияние на имунизациите и на всеобщото тестване, съобщи Франс прес.

Това бе втората карантина в Англия; тя целеше да забави втората коронавирусна вълна в страната, най-силно наранена от пандемията измежду европейските страни (над 59 000 смъртни случая при 1,6 милиона заразени).

Поне до февруари вместо нея се вкарва система за паника на три равнища и се постановат локални рестрикции съгласно тежестта на епидемията.

" Трябва да сме реалисти и би трябвало да приемем това (...), че към момента няма ваксина " във фаза на използване - само тя ще разреши да се върнем към естествения живот, изясни във вторник Борис Джонсън в Камарата на общините.

" Занапред не трябва да си разрешаваме никакво разпределяне, изключително през студените зимни месеци ", добави той, мотивирайки ограничаващите ограничения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР