Англия и Дания ще се изправят тази вечер в 22:00

...
Англия и Дания ще се изправят тази вечер в 22:00
Коментари Харесай

Англия и Дания в люта битка за място на финала срещу Италия

Англия и Дания ще се изправят довечера в 22:00 часа на стадион " Уембли " в борба кой ще бъде втория финалист на UEFA EURO 2020. Снощи Италия надделя Испания след осъществяване на дузпи и чака противника си.

След две провали в груповата фаза против Финландия и Белгия над Дания надвисна дамоклевия меч на отпадане още в груповата фаза, само че с разгромната победа над Русия " аления динамит " се класира за елиминационната фаза.

Последваха победи над Уелс и Чехия, с цел да се стигне и до полуфиналната фаза през днешния ден.

Англия към момента е без инкасирано попадение на шампионата, за мнозина играе отегчителен и прагматичен футбол, само че даже при подобен футбол резултатите са налице. Срещу Германия и Украйна паднаха и повече от 1 гол, а против момчетата на Шевченко се развихрира и вкараха 4 попадения.

Дания се чака да играе в скица 3-4-3, която може да се трансформира в 5-3-2 или 5-4-1 според от развоя на мача. Саутгейт евентуално ще заложи на 4-2-3-1.

В шампионата Лига на нациите Дания взе 4 точки от мачовете с Англия, само че допустимо ли е да стигне до финала като победи " трите лъва " на собстветата им земя. Англия е със сериозната мотивация да стигне до край и да победи с купата, само че сигурно " динамита " ще предложи изненади.

Вероятни сформира:

Англия: Пикфорд, Уокър, Стоунс, Магуайър, Шоу, Филипс, Райс, Санчо, Маунт, Стърлинг, Кейн

Дания: Шмейхел, Кристенсен, Кяер, Вестергор, Хьойберг, Ларсен, Дилейни, Мееле, Брайтуайт, Долберг, Дамсгор

Прогноза: 1:1
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР