Англия е докладвала Камил Глик на съдиите, след като полският

...
Англия е докладвала Камил Глик на съдиите, след като полският
Коментари Харесай

Англия докладва полски защитник за инцидент с Кайл Уокър

Англия е докладвала Камил Глик на съдиите, откакто полският национал си разреши да хване за брадичката Кайл Уокър при равенството 1:1 сред двата състава в международна подготовка в сряда вечер.

Бранителят на Беневенто направи непозволените дейности преди осъществяването на свободен удар в края на първото полувреме. Опитният централен бранител и Хари Магуайър бяха публично предизвестени за присъединяване си в спречкването сред футболисти на двата тима на почивката. Англия рапортува случая на ФИФА, като Международната футболна централа ще се опита да разбере случилото се на терена.

Селекционерът на „ Трите лъва “ Гарет Саутгейт удостовери, че е било докладвано на съдиите след края на срещата. „ Пуснахме отчет и би трябвало да разберем какво се е случило. В момента към момента събираме всички доказателства, тъй че няма причина да злоупотребявам в допълнение. Опитваме се да разбреме какво тъкмо се е случило и когато научим, ще уведомим и хората “, показа наставникът за BBC Radio 5 Live.

Равенството на Англия значи, че отборът води в групата си с четири точки пред втория Албания и ще играе с Андора като посетител и с Унгария вкъщи в идните си международни квалификации през октомври.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР