Англия допълнително облекчи антиковидните рестрикции върху контактите и разреши по-големи

...
Англия допълнително облекчи антиковидните рестрикции върху контактите и разреши по-големи
Коментари Харесай

Англия разреши събиране на до шестима души и спорт

Англия в допълнение облекчи антиковидните рестрикции върху контактите и позволи по-големи събирания и отборните спортни занимания навън, съобщи ДПА.

Като част от пътната карта на премиера Борис Джонсън за излизане от локдауна, която бе показана през февруари, групи до шест души или до две семейства в този момент към този момент могат да се събират навън.

От през днешния ден са позволени пътуванията, само че не и почивките, а групи от родители с деца могат да се събират навън с присъединяване на до 15 родители.

Могат да възобновят работа тенискортовете и баскетболните стадиони, откритите басейни, голф игрищата и ветроходните клубове.

Очаква се жителите на Англия да възобновят спортните си занимания с футбол и крикет навън в миг, когато времето в страната върви към стопляне тази седмица.

В Северна Ирландия от четвъртък ще са позволени събирания на групи до шестима души навън, а рекомендацията за " оставане у дома " в Шотландия ще бъде анулирана от петък, което ще разреши на хората да напущат домовете си и по други аргументи, с изключение на с цел да отидат на учебно заведение, на работа, на доктор, на подготовка или за покупка на хранителни артикули, само че те не би трябвало да се отдалечават от домовете си. В Уелс към този момент бе анулирана рекомендацията за " оставане у дома ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР