Англичанката Мери Кръмптън води полигамен начин на живот, който съпругът

...
Англичанката Мери Кръмптън води полигамен начин на живот, който съпругът
Коментари Харесай

Дебела англичанка има мъж, годеник, двама любовници и се хвали, че всички са доволни

Англичанката Мери Кръмптън води полигамен метод на живот, който брачният партньор й поддържа. Освен това, нейният мъж и двама любовници живеят с нея под един покрив. Мери Кръмптън е възпитана в обикновено семейство от татко си и майка си. На 20-годишна възраст тя се омъжила и се преместила със брачна половинка си в Чарлтън. Тогава Мери била сигурна, че желае да изживее дружно със брачна половинка си целия си останал живот, само че в един миг тя схванала, че изпитва редом усеща и към други хора, написа " Дейли Мейл ", представена от Блиц.

" Съпругът ми беше единственият ми сътрудник и това беше обикновено за мен. Но по-късно започнах да усещам увлечение към други хора. " Обвинявах се и мислех, че това значи, че любовта към брачна половинка ми е минала ", споделя Мери. Постоянните мисли за други сътрудници не давали покой на Мери и след това бракът й се разпаднал. Едва по-късно тя съумява да се усеща в действителност добре и да стартира нов живот с новите познати. Тя срещнала мъж, който споделял нейното отношение към полигамията. Също по този начин той бил любопитен какво е това, тъй че Мария решила да го запознае със собствен другар.



" Имах другар, умел в тези неща, и го поканих да се причисли към нас. Веднага осъзнах, че да обичаш доста хора е най-естественото нещо на света. Не мога да си показва по какъв начин съм живяла без това преди ", споделя британката. Кримптън по този начин харесала връзката с двамата сътрудници, че съумяла да се омъжи за 43-годишния Тим, а също по този начин да откри и различен 53-годишен избраник. Но това не е всичко. " С 53-годишния Джон планираме ще се оженим. Официално не можем да го създадем, тъй като законът го не разрешава, само че ще проведем сами сватбената гала през май в църквата в Чарлтън ", декларира още Мери.



Е, и двамата сътрудници й се видели незадоволително, тъй че Мери си има още двама любовници: 63-годишният Майкъл и 73-годишният Джеймс. Всички те знаят за съществуването един на различен, а брачният партньор и младоженецът живеят дружно под един покрив. Всички дружно посрещат празници и се забавляват.



" Всеки от тях удовлетворява моите потребности и с тях е забавно по собствен метод. С мъжа ми ние обичаме да обсъждаме екологията, с младоженеца - научна фантастика. С Майкъл ми харесва да виждам дартс и да го поддържам. Аз съм благополучен човек ". Тези, които мислят, че полигамията значи да вършат секс с всички подред, се заблуждават надълбоко. Според Мери многото секс не е най-важното в живота. Тя има вяра, че човек би трябвало да получи задоволство от знанието и щастието, които околните му подаряват.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР