Англичанка разпраща смъртоносния илач от мнима клиника край Смолян.Англичанка предлага

...
Англичанка разпраща смъртоносния илач от мнима клиника край Смолян.Англичанка предлага
Коментари Харесай

Нова измама: Секта цери рак и аутизъм с… белина

Англичанка разпраща смъртоносния цяр от мнима клиника край Смолян.

Англичанка предлага посредством мнима клиника в България лек, който може да аргументи гибел, разкри в. „ Сънди експрес. Аманда Мери Джуъл е активистка на основаната в Мексико „ Църква на Битието II ”, която популяризира по целия свят своя „ чудодеен минерален разтвор ” (MMS). Според специалисти течността, която се продава и за клизма, съдържа същите химикали като индустриалната белина, акцентира „ Сънди експрес ”, представен от “Телеграф ”.

Миналата събота чиновници от от английската организация по комерсиалните стандарти пресрещнали 15 души, които се събрали на гарата във Фарнъм, графство Съри, очаквайки да ги откарат с коли на семинар в къщата на Аманда Мери Джуъл.

Служителите ги предизвестили за сигурността на продуктите, рекламирани на уеб страницата, в който тя се появява в облекло, наподобяващо здравна униформа. По-късно чиновниците отишли в къщата, ситуирана на „ улицата на милионерите ” във Фарнъм.

Те предизвестили домакинята по отношение на комерсиалните разпореждания и закона за рака, който забравяна рекламата на каквото и да било лекуване на тази болест. Тя обаче декларирала, че в дома й не се оферират никакви подукти.

По-късно Аманда Мери Джуъл признала пред „ Сънди експрес ”, че продава ММS, само че единствено в България. На уеб страницата обаче като телефон за поръчки е даден нейният домакински номер в Съри.

„ Лечебната клиника в България, където Джуъл работи, е в четиризвезден спа хотел в Смолянски окръг. На уеб страницата му написа: „ Модерните лекувания като химеотерапия имат реалистично единствено три % късмет за триумф ”.

Според изявления в локалната преса, там са умряли двама англичани, които са били в терминален етап на рак и са се подлагали на лекуване с ММS.

На страницата във Facebook Аманда Мери е показана като „ свещеник на „ Църквата на Битието II ”. Тя обаче нястояла пред изданието, че е единствено член на тази черква. Аманда Мери обяснила, че се включила към нея, когато щерка ѝ оглушала.

„ Архиепископът ” на църквата е някогашният сциентолог Джим Хъмбъл, който живее в Мексико. Той е изобретил ММS и твърди, че с него може да се лекува малария, както и рак. Преди шест години Хъмбъл стана обект на спор, когато 56-годишната американка Силвия Финк умря 12 часа откакто изпи този разтвор, до момента в който плаваше в Тихия океан.

Ирландката Фиона О’Лиъри, която е майка на пет деца, и брачният партньор и Тим подеха акция за възбрана на ММS. „ Представят го като лек за аутизъм, което е цялостна нелепост ”, декларирала Фиона пред „ Сънди експрес ”.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР