Англичанинът Колин Фърз е доста популярен ютюбър, а съдържанието, което

...
Англичанинът Колин Фърз е доста популярен ютюбър, а съдържанието, което
Коментари Харесай

Човекът, който си направи бункер под градината

Англичанинът Колин Фърз е много известен ютюбър, а наличието, което прави, несъмнено е за любопитни и отворени към опити хора. Той забавлява 12-милионната публика на канала си с видеа, в които показва щури изобретения. Една от най-новите му хрумвания обаче си е огромен план и притегля даже вниманието на управляващите в страната.
 Давид Добрик, Джеф Уитек и случаят с екскаватор за YouTube видео, поради който се води дело за 10 милиона $
Защо съдят ютюбър за 10 милиона $

“Не опитвайте това вкъщи ”

В продължение на три години той собственоръчно е копаел проход под градината си - нещо, за което в началото се оказва, че няма нужното позволение да прави.

Днес Колин към този момент има разрешение да продължи да копае и счита да свърже тунела с под земята бункер, който към този момент си е направил. А за концепцията си споделя, че я счита за " готина " и добавя: " Ако питате хората за тунелите, харесват ги. "

Най-вероятно на мнозина би им било прелестно и да прекарат малко време във към този момент готовия бункер. Колин си е го обзавел с много скъпи екстри. Освен тв приемник с плосък екран, е разположил барабаните си, а даже и видео конзоли, които признава, че от дете е мечтаел да има.

Експериментаторът обаче се сеща, че също " ужасно " би било да може да стига до бункера, без да би трябвало да излиза на открито. И с цел да го свърже с къщата си, стартира да копае тунела под градината.
 Рохел Агилера-Медерос и петицията в Change.org, събрала над 4 милиона подписа в негова отбрана
Как наказан на 110 години затвор водач сплоти над 4 милиона души

Ще има ли светлина в тунела за Рохел Агилера-Медерос

Зрителите на Колин в YouTube стават очевидци на процеса по трудоемкото дълбане, защото самият той взема решение да го документира. Така притегля вниманието и на управляващите в Англия. А те, макар че са му дали позволение да довърши тунела, ще продължат да наблюдават процеса, който става известно, крие рискове за здравето и сигурността на Колин, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР