Англичанин, обзет от шпиономания, предизвикал скандала, завършил със собствения му

...
Англичанин, обзет от шпиономания, предизвикал скандала, завършил със собствения му
Коментари Харесай

Това е причината за международния скандал край Обзор, завършил с ареста на англичанин

Англичанин, налегнат от шпиономания, провокирал абсурда, приключил със личния му арест през вчерашния ден вечерта край Обзор. 61-годишният Томас М. се вбесил, откакто забелязал дрон, който прелитал над парцела му в село Баня, оповестява " Флагман ".

Британецът видял, че машината е ръководена от 35-годишния съветски екскурзиант Константин П. Той опитал да изгони руснака и изрично му забранил да снима неговата къща. Константин обяснил, че не се интересува от парцела на англичанина, а снима документален филм за региона.

Това обаче въобще не се харесало на британеца, който издебнал екскурзианта да прибере безпилотната машина, след което почнал да постанова с пръчка багажника на „ Хюндай” с бургаска регистрация, откъдето откраднал дрона на Константин. Руснакът незабавно се обадил в полицията и обяснил на ченгетата каква е обстановката. Служителите на реда издирили Томас, който върнал дрона на Константин.

Англичанинът обаче ще изкара една нощ зад решетките поради изцепката. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР