Ангелите-пазители често изпращат съобщения на хората, като им показват специфични

...
Ангелите-пазители често изпращат съобщения на хората, като им показват специфични
Коментари Харесай

Ангелска нумерология

Ангелите-пазители постоянно изпращат известия на хората, като им демонстрират характерни последователности от цифри. Те вършат това по два метода.

Лекичко ви прошепват в ухото, тъй че се сепвате и поглеждате часовника или някакво място, където е изписан набор от числа – нормално те са три на брой и са идентични.

Другият метод е да ви накарат да погледнете нещо тъкмо пред себе си – да вземем за пример номера на колата, която е пред вашата, до момента в който шофирате.

По този метод вашият ангел-хранител ви предава някакви послания. Ако се затруднявате в тълкуването на цифрите, от които всяка има своето значение, помолете ангела ви да ви изясни какво тъкмо желае да ви каже и ще видите нова композиция от числа.

Комбинацията 111 значи следното: концентрирайте се върху мислите си и се убедете, че мислите единствено за това, за което желаете да размишлявате.

Тази поредност значи, че пред вас се отварят огромни благоприятни условия, което ще разберете в най-скоро време. Важно е да сте съсредоточени и да се възползвате от момента.

222 – работете над концепциите си, тъй като по този начин ще съумеете бързо да постигнете това, към което се стремите. Мислете единствено положително.

333 – можете да разчитате на помощ свише във всяко едно отношение, стига да сте доброжелателни към хората към вас и да не се възползвате от слабостите им във ваша полза.

 Нумерология

444 – не би трябвало да се чувствате изоставени, тъй като вашият ангел-хранител бди над вас и ще ви помогне да излезете от обстановката, от която мислите, че няма излаз.

555 – пригответе се за огромна смяна в живота ви. Запазете успокоение и се пригответе за нещо, което ще промени живота в в позитивна тенденция.

666 – сега не сте в най-хубавата си форма, тъй като прекомерно доста мислите за материални придобивки. Концентрирайте се върху добрини, които да вършите за другари и непознати, и материалното ви състояние ще се усъвършенства от единствено себе си.

777 – ангелите са с вас, продължавайте да работите в насоката, в която се проявявате в този момент. Това е доста добър знак, който предвещава единствено хубави неща.

888 – избран стадий от живота ви завършва и това е знак за предизвестие, че би трябвало да се приготвите. Това може да е завършек на прочувствена връзка или на работа на несъмнено място. Във всеки случай това ще ви донесе единствено позитивни страсти.

999 – това е знак, че някой има потребност от вас. Запретнете ръкави и откликнете на молбите на помощ на хора, които се нуждаят от вашите качества.

000 – това значи, че сте избегнали нещо в действителност неприятно, тъй като сте заслужили с държанието си утвърждението на вашия ангел-хранител.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР