Ангелче се помоли за съдбата на друго ангелче.Малкият Филип запали

...
Ангелче се помоли за съдбата на друго ангелче.Малкият Филип запали
Коментари Харесай

Ангелче се помоли за изчезналия Сашко от Перник СНИМКА

Ангелче се помоли за ориста на друго ангелче.

Малкият Филип възпламени свещичка за изчезналия Александър от Перник, чиято орис докосна цялата страна. Трети ден хиляди доброволци, чиновници на реда и спасители търсят 12-годишното момче, страдащо от сериозна форма на аутизъм.

Съпричастност към ориста на изчезналото дете изрази и негов връстник, който също страда от болестта. Малкият Филип, който през днешния ден има имен ден, възпламени свещичка за Алекс.

" Едно Ангелче се моли за спасението на друго Ангелче. Филип, който също страда от аутизъм, през днешния ден се помоли за дребния Сашко от Перник. Дай Боже, да намерят момченцето живо и крепко! ", пишат от " Да подадем ръка на Филип за едно щастливо детство. "

Трети ден продължава издирването на изчезналия Алекс,  който изчезна в региона на Профилакториума в Перник. Днес  от прокуратурата разкриха, че не са събрани доказателства, които да сочат, че детето е жертва на закононарушение. Това коментира  представителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

Няма данни и детето да се е возило в градския превоз. Проверяват се всички камери - общински и на частни домове. Властите приканват хората да не престават да подават сигнали. До момента получените са 39.

Семейството на 12-годишния Александър прикани в случай че някой види детето, да не го приканва с крясъци да се приближи, с цел да не се уплаши то, а незабавно да алармира на незабавния телефон 112. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР