Ангел Захариев, който преби до смърт жена си Нина преди

...
Ангел Захариев, който преби до смърт жена си Нина преди
Коментари Харесай

Оневиниха пловдивчанина, който преби до смърт 39-годишната си жена

Ангел Захариев, който преби до гибел жена си Нина доскоро повече от година, е бил оправдан и оневинен от съда по повдигнатите му обвинявания, научи TrafficNews . Припомняме, че 40-годишният мъж е прилагал систематичен домакински тормоз върху 39-годишната Нина Захариева, откакто е употребявал огромни количества алкохол.
Прочетете още
Обвиненията против него бяха за това, че е предизвикал гибел по несъобразителност, в резултат на съзнателно нанесена на потърпевшата лека телесна щета на 7 февруари 2023 година, като гибелта е настъпила на 10 февруари същата година.

Първоначално досъдебното произвеждане се водеше от Районна прокуратура – Пловдив за нанасяне на телесна щета в изискванията на домашно принуждение, само че защото дамата умря, делото беше изпратено по подготвеност на Окръжна прокуратура, предвид на осъществено по-тежко закононарушение.

След като прекара няколко месеца зад решетките, през септември 2023 г. мъжът беше пуснат под гаранция в размер на 2000 лв.. Причината - превишаване на оптималния период за задържане " под стаража " по повдигнатите обвинявания.

Делото против 41-годишният пловдивчанин Ангел Захариев се гледаше пред „ закрити врата ” поради съображения по отношение на интимния живот на Нина и Ангел Захариеви. Очаквайте детайлности за аргументите за оправдателната присъда!

Присъдата предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период пред Апелативен съд-Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР