Ангел Найденов, министър на отбраната в периода 29 май 2013

...
Ангел Найденов, министър на отбраната в периода 29 май 2013
Коментари Харесай

Ангел Найденов беше награден за заслуги към отбраната на страната

Ангел Найденов, министър на защитата в интервала 29 май 2013 година – 6 август 2014 година, получи наградния знак „ За принос към Министерството на защитата “. Той бе награден от министъра на защитата Красимир Каракачанов за заслуги към защитата на страната и във връзка неговия 60-годишен празник.

Като офицер от запаса, той получи и предметна премия 7.62 мм карабина пример 1938 година от началника на защитата военачалник Андрей Боцев, оповестиха от МО. Тя се връчва за важен принос в построяването и развиването на Въоръжените сили на Република България.

„ Ангел Найденов има своите заслуги към Българската войска и защитата на България, още повече, че е бил и кадрови боен. Пожелавам му здраве и още доста триумфи в тематиките, на които е посветил живота си, на първо време като обучение, по-късно – в Народното събрание и в министерството “ – това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов при награждаването на Ангел Найденов.

„ От името на военното управление желая да благодаря на Ангел Найденов за взаимната работа и това, което постигнахме по негово време, и желая да го уверя, че продължаваме да подвигаме равнището и да се развиваме. Пожелавам му да продължава да работи все по този начин устремно в тенденция – възстановяване на изискванията в армията “ – сподели в поздравлението си началникът на защитата военачалник Андрей Боцев.

„ От всички тези години няма да не помни едно: хората, с които съм работил: и политици, само че най-много – хората, които са в армията. Огромната част от тях са прелестни хора, за които думите Бог, чест, достолепие, национализъм са изпълнени със наличие, и които поставиха оптимални старания да ги трансфорат в своя професионална и житейска максима “, това сподели Ангел Найденов след награждаването. „ Приемам тези оценки като знак на почитание в духа на най-хубавите обичаи на министерството и на армията. Но одобрявам оценките и като едно самопризнание за отдаденост на една идея, обвързвана със сигурността, защитата, армията и хората в тях. Повече от 20 години от моята политическа и парламентарна активност и кариера са свързани с тази сфера и не мога да бъда апатичен или безучастен към това, което се случва в тази област “ – уточни още Ангел Найденов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР