Ангел Маргаров, който заплаши приятелката си с убийство, се изправи

...
Ангел Маргаров, който заплаши приятелката си с убийство, се изправи
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Ангел, който опря пистолет в главата на приятелката си, я пребил във фотоателие

Ангел Маргаров, който заплаши приятелката си с ликвидиране, се изправи пред съда. 50-годишният мъж насочил револвер в главата на приятелката си, която желала да се разделят.

Както TrafficNews описа, пловдивчанинът и 37-годишната - Елица се познавали от 2017 година и имали другарски връзки. В началото на ноември 2019 години тя поискала да прекратят връзката си. Мъжът не бил склонен и всякога, когато разговаряли на тази тематика, ставал нападателен и отправял закани.

На 15 ноември 2019 година той отишъл във фотоателието, където работела дамата. Приближил се към нея и посочил, че под облеклата носи револвер. Жената още един път му декларирала, че желае да приключи връзката си с него.

Заради тези думи, мъжът почнал да я удря с юмруци по главата и да я рита. Насочил револвера към нея и споделил, че ще я убие.

След това напуснал ателието. Подаден е бил сигнал в полицията. Установено е, че дамата е получила леки телесни повреди от побоя.

Днес Маргаров се изправи пред Районен съд с повдигнато обвиняване за опит в ликвидиране. Медията ни научи, че в това време против Ангел тече още едно дело – за причиняване на лека телесна щета. Преди да извади револвер против Елица, той я пребил. Нанасял й е удари с ръце и крайници.

Ход на делото през днешния ден не бе даден. Причината – заболяване на един от правосъдните заседатели. Така процесът бе отсрочен за февруари. Тогава ще стане ясно дали Ангел ще признае виновност или не. При първата догадка още на същия ден може да се стигне до присъда.

До тогава Ангел Маргаров ще остане на независимост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР