Ангел Кънев е спецпрокурорът, който е получил заплахи. Още през

...
Ангел Кънев е спецпрокурорът, който е получил заплахи. Още през
Коментари Харесай

  Заплашиха с убийство магистрат от Спецпрокуратурата ! Ето кой е ..


Ангел Кънев е спецпрокурорът, който е получил закани. Още през лятото на 2020 година той е бил с защита. Тогава стана ясно, че при обиски в дома на един от доближените на обвинен предприемач бяха открити фотоси на прокурора и бележки с информация за него и фамилията му, заяви Труд.


Заплашиха с ликвидиране магистрат от Спецпрокуратурата

Магистратът неотдавна не се охранява от Бюрото по отбрана, а от Главна дирекция Охрана, които нямат същото съоръжение. Подсъдим по негово дело е засечен пред дома му. Откритият патрон не бил изстрелян. Според неофициални данни боеприпасът дълги години е употребен от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Към момента тези патрони към този момент не са в приложимост. Затова се допуска, че опасността не идва от знаково име, а от някогашни ченгета, които към този момент са подсъдими пред Спецсъда.

Припомняме, че от държавното обвиняване по-рано през днешния ден оповестиха за открити книжен плик с патрон и заплашителни отрязъци в служебния кабинет на магистрат на ул. „ Черковна “ в гр. София. Днес представителят на основния прокурор Сийка Милева ще направи изказване по отношение на формираното досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране на магистрат от Специализирана прокуратура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР