Ангел Желязков е обвинен за това, че на 21 май

...
Ангел Желязков е обвинен за това, че на 21 май
Коментари Харесай

Пуснаха На Свобода Командоса, Който Уби Полицай В Пловдив

Ангел Желязков е упрекнат за това, че на 21 май към 1 часа в Пловдив посредством нанасяне на един удар с нож в региона на сърцето, съзнателно е умъртвил Добромир Лазаров от Сопот, като убийството е осъществено по изключително непосилен за убития метод.

" Военно-апелативният съд одобри, че Военният съд в Пловдив в лицето на арбитър Величка Влашева не е отчел едно доста значимо събитие - че подзащитният ми няма заплаха да се укрие. Той е с безукорна характерност, съдействал е напълно на проверяващите, имал е доста положително процесуално държание и няма никакви данни, че може да извърши друго закононарушение ", изясни решението на Военно-апелативния съд юрист Елдъров.

По думите му, след произнасянето на най-леката мярка за неотклонение, съдът е разпоредил Ангел Желязков да бъде освободен неотложно. Решението на военните магистрати е било посрещнато с бурни ръкопляскания от околните и сътрудниците на командоса. То е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

" Ангел Желязков от 11 години е командос. Подготвян е за задачи в чужбина. Освен това всички данни сочат, че това не е тежко съзнателно закононарушение, а се касае за неизбежна самозащита ", добави Красимир Елдъров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР