Ангел Джамбазки тотално се оплете в лъжите си и предизвика

...
Ангел Джамбазки тотално се оплете в лъжите си и предизвика
Коментари Харесай

Джамбазки стана за смях! Изрече три лъжи за десет минути в студио на bTV!

Ангел Джамбазки тотално се оплете в лъжите си и провокира смях у феновете при коментар на изпратения донос до членове на Групата на ЕКР за да клюки и позори евродепутатът Николай Бареков и съдружния му партньо у нас Волен Сидеров. Докато единствено преди ден твърдеше пред Българска национална телевизия, че е написал писмото разследване на афект и е било едно прекомерно емоциаонално решение, през днешния ден пред БТВ декларира, че преводът, изработен от британски на български език, бил неточен и осъществен посредством Гугъл Translate.

Вината хвърля, несъмнено, върху Николай Бареков, който пък твърди, че документът е преведен от членове на секретариата на ЕКР. Малко по-късно пред водещия Антом Хекимян дефинира писмото си като „ цялостна нелепост “. На въпрос призовавате ли тези хора (б.р. членовете на Групата на ЕКР) да не се снимат с Бареков и Сидеров, незнаейки по какъв начин да оправдае националнопредателските си дейности, той съобщи, че „ няма смисъл от този диалог “.

Втората изречена неистина от устана на Ангел Джамбазки единствено за интервал от 10 минути беше, че „ консерваторите няма да се срещат с господин Волен Сидеров “, на който следва пътешестване до Брюксел по покана на евродепутата Николай Бареков. За визитата пък Бареков разяснява, че ще обхване както конференция с присъединяване на доста посетители от Европа и България, по този начин и редица срещи с високопоставени консерватори, на които ще бъде разисквано бъдещо консервативно обединяване у нас, което да излъчи евродепутати.

Припомняме, че самият водач на Алианса на консерваторите Ян Захрадил се срещна в средата на месец октомври с водача на „ Атака “ Волен Сидеров. А по време на срещата, на която участваха и министър председателят Бойко Борисов и евродепутата Николай Бареков, бяха разисквани значими за България и Европа въпроси, както и бяха разискани тактики за идния избор. Лидерът на "Атака " беше и на аудиенция в Кишинев по покана на евродепутата Николай Бареков, който е член на управлението на консерваторите.

Там Сидеров подаде документи за участие в Алианса на консерваторите и реформистите (АКРЕ). И във връзка отговора на ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни до Българска социалистическа партия Англел Джамбазки изрече и трета неистина. Във връзка с изявлението му, че всички от Българска социалистическа партия са за разстрел, зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация също стартира да овърта като съобщи, че „ не е споделил това в този смисъл “.

Припомняме, че Таяни разкритукува остро дейностите му като посочи, че членовете на Екологичен потенциал имат цялостното право да подлагат на критика и да питат, само че нямат право да употребяват афектиран език.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР