Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София,

...
Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София,
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София, щял да премахне гетата

Ангел Джамбазки е претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София, щял да отстрани гетата. " Първата заповед, която ще издам като кмет на София, е администрацията в период от 24 часа да приготви отчет за разрешаване на въпроса с противозаконните постройки в гетата ", съобщи той на представянето на кандидатурата му от водача на партията Красимир Каракачанов на публична конференция в централата на Вътрешна македонска революционна организация.

Пълната листа с претенденти за общински съветници и претендентите за районни кметове ще бъдат показани идната събота, на 28 септември.

" Местните избори са доста по-важни от парламентарни и всевъзможни други избори, тъй като от хората, които се избират за кметове, зависи директно ежедневният проблем на всеки български жител ", сподели Каракачанов, представен от пресцентъра на партията.

По думите му кандидатурата на Джамбазки е мощна, а той има своя значителен опит като общински консултант и човек, който се е борил за решение проблемите на столицата.

Целта ни е кмет, кметове на региони и най-голяма група съветници. На балотажа ще работим за себе си, София да има кмет от Вътрешна македонска революционна организация. Напред и нагоре, работим за кмет, сподели Джамбазки.

Като последни думи Каркачанов даде задача на претендента за кмет на София Джамбазки да се заеме с парковете – да има повече сигурност и озеленяване. От своя страна Джамбазки отговори, че във Вътрешна македонска революционна организация когато ръководителят разпорежда, би трябвало да се извършва.

Кандидатът ьа кмет очерта главните си цели - отваряне на Витоша за жителите, преструктуриране на " Топлофикация ", срутване на противозаконните цигански гета, удвояване на общинската полиция, преустановяване на концесията на " Софийска вода " след обзор, в случай че се наложи.

София има потребност от отношение към кварталите, София не е единствено Жълтите павета. Кв. " Люлин " е София, кв. " Младост " е София, Нови Искър е София, кв. " Ботунец " е София, Бухово е София. София има потребност от ориентиране на транспортната скица натам, безапелационен бе заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Своята поддръжка за Ангел Джамбазки изрази и евродепутатът и прочут български режисьор и артист Андрей Слабаков.
Ангел Чавдаров Джамбазки е български политик, заместник-председател на " Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване ". Роден е в София през 1979 година Завършил е право в Юридически факултет на СУ " Св. Климент Охридски ".
Става член на " Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване " през 1997 година През 2004-2005 година е ръководител на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация. По-късно става член на Националния изпълнителен комитет на организацията, а на изключителния конгрес на " Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване ", извършен на 17-18 октомври 2009 година, е определен за заместник-председател на партията.
От ноември 2011 година до юни 2014 година е общински консултант в Столичния общински съвет, определен с листата на Вътрешна македонска революционна организация през октомври 2011 година На 25 май 2014 година е определен за член на Европейския парламент от Р България от квотата на Вътрешна македонска революционна организация. Европейските избори през май месец 2019 година още веднъж е определен за български представител в Екологичен потенциал.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (117)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР