Ангел Джамбазки да бъде отзован и изключен от Европейския парламент.

...
Ангел Джамбазки да бъде отзован и изключен от Европейския парламент.
Коментари Харесай

Протестиращи искат Ангел Джамбазки да бъде отзован като евродепутат

Ангел Джамбазки да бъде отзован и изключен от Европейския парламент. Такова искане е изпратено с писмо до ръководителя на Европейския парламент Давид Сасоли.
В писмото се твърди, че протестиращите против властта в България са отишли - партията, от която Джамбазки стигна до мястото на евродепутат, и че протестиращите единствено са скандирали, без да демонстрират експанзия.
" Малко откакто застанахме пред постройката и започнахме да скандираме, от последния етаж на същата стартира да се излива проливен дъжд от вода и както се видя малко по-късно се оказа, че ни пръскат с пожарен маркуч. Това беше безусловно непредизвикана експанзия от страна на хората от Вътрешна македонска революционна организация, тъй като с изключение на виковете, нямаше каквито и да било други нападателни дейности от страна на протестиращите жители. Много от хората, в това число и аз, бяхме измокрени „ до кости “. В един миг се появиха още двама индивида на прозорците на постройката и към нас полетяха мощни бомбички и пиратки, както и сигнални ракети. Една от ракетите удари в гърба един от пристигналите на място служители на реда и беше извънреден шанс, че не го възпламени и умъртви ", написа в писмото.
Там се споделя и, че един от хората, хвърлящи пиратките, е Джамбазки, откакто от Вътрешна македонска революционна организация казвали, че той не е бил в централата по това време.
 Отровното трио: Ангел Джамбазки хвърля пиратки по протестиращи Отровното трио: Ангел Джамбазки хвърля пиратки по протестиращи
" Ангелът " на #Джамбазки стои високо на власт и хвърля патриотични пиратки по хората. Може би тренира за " наложителната казарма ", защот...
Хората, които се подписват под писмото, са обединените. " Това сме хората, които останаха на улицата след отдръпването на " Отровното трио " - няма партия и политическа организация зад нас ", съобщи Николай Зехирев, който е лице за контакт по писмото.
Подаден е сигнал и до Върховната касационна прокуратура (ВКП).
На 21 ноември, от 17:00 часа, събраните в групата провеждат митинг пред Народното събрание, на жълтите павета - с цел да подат дефинитивно оставка премиера Бойко Борисов, основния прокурор Иван Гешев и да има предварителни парламентарни избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР