Анге Постекоглу официално е новият мениджър на Тотнъм, потвърди лондонският

...
Анге Постекоглу официално е новият мениджър на Тотнъм, потвърди лондонският
Коментари Харесай

Тотнъм най-сетне официално обяви новия си мениджър

Анге Постекоглу публично е новият управител на Тотнъм, удостовери лондонският клуб на своя уебсайт. Договорът на австралиеца влиза в действие на 1 юли и ще бъде за четири години. Преговорите се развиха много бързо, откакто през вчерашния ден Селтик разреши на Постекоглу да стартира договаряния с „ шпорите “. Твърди се, че Тотнъм ще заплати отплата на „ детелините “ в размер на пет милиона паунда.

Постекоглу бе отпред на Селтик в продължение на две години, в които завоюва две следващи шампионски трофеи, гарнирани с требъл през последната акция. Той наследява на поста Антонио Конте, който напусна през март. След това тимът бе воден краткотрайно първо от Кристиан Стелини, а по-късно и от Райън Мейсън.

57-годишният Постекоглу става първият австралийски управител в Премиър лийг.

„ Анге ще донесе на тима положителен нрав и бърз, атакуващ жанр на игра. Той има сериозен опит в развиването на млади играчи и схваща значимостта на връзката с академията - всичко, което е значимо за нашия клуб. Вълнуваме се, че Анге се причислява към нас, до момента в който се приготвяме за идния сезон “, разяснява президентът на Тотнъм Даниел Леви.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР