Ангъс Йънг призна, че не е мислил, че „AC /

...
Ангъс Йънг призна, че не е мислил, че „AC /
Коментари Харесай

Новият албум на AC/DC излиза днес

Ангъс Йънг призна, че не е мислил, че „ AC / DC " ще намерят сили за нов албум или ще излязат още веднъж на сцената след тяхното " Rock or Bust World Tour " през 2016 година и поредицата промени в групата.

Рокаджиите, изпълнили части като „ Highway to Hell " се завръщат с първия си студиен албум от 2014 година „ Power Up " в петък (13.11.20) и членът-основател Ангъс призна, че не е считал, че това въобще в миналото ще бъде допустимо.

Фронтменът Брайън Джонсън, 73-годишен, беше заставен да вземе тайм-аут от осъществяванията онлайн по разпореждане на лекаря заради прогресивна загуба на слуха, а фронтменът на „ Guns N ‘Roses " Аксел Роуз краткотрайно зае мястото му, с цел да завършат турнето.

Барабанистът Пол Ръд в това време беше заменен през 2015 година, откакто се призна за отговорен за опасност за ликвидиране и за владеене на метамфетамин и канабис. Басистът на групата Клиф Уилямс реши просто да се пенсионира.

Година по-късно братът на Ангъс, Малкълм Йънг, за жалост умря след продължителна борба с заболяването на Алцхаймер.

А 65-годишният Ангъс призна, че е минал през интервал на изключителна самотност и меланхолия и е удавил тъгите си с значителни количества уиски в продължение на месеци.

Той призна пред Би Би Си: „ Беше много самотно време. Изведнъж фамилията ви, съучениците ви, групарите, с които сте били от 37 години просто ги няма и няма какво да извършите. Зарових главата си в бутилка уиски за няколко месеца. Получи ми се сносно ".

Относно стила на групата, Ангъс е безапелационен: " Може би това е по този начин, тъй като бяхме упорити, само че все едно, когато желая да чуя „ Ролинг Стоунс ", нямам потребност те да се пробват да се вършат на джаз група. Придържахме се към това, което сме правили най-добре. Винаги сме откривали, че нашата мощ /мощен звук/, не е наша уязвимост ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР