Ангажираният актьор и продуцент Любо Нейков очевидно няма против да

...
Ангажираният актьор и продуцент Любо Нейков очевидно няма против да
Коментари Харесай

Любо Нейков истинска къщовница

Ангажираният артист и продуцент Любо Нейков явно няма срещу да се грижи и за битовия комфорт на фамилията си , като една същинска къщовница, видя HotArena .

Комикът явно няма срещу да замества понякога жена си Гинка, която не работи, в домакинските й отговорности и намира време да зарежда хладилниците с артикули. Преди дни, в промеждутъка сред два уговорката, костюмираният артист се отби до прочут безценен квартален плод и зарзават, където изпълни няколко торби със зеленчук. 

Явно комикът, който от години води тежка борба с килограмите, още веднъж е решил да мине на здравословен режим, откакто не съумя да се втали даже с диетата на Марта Вачкова и отново трансферира 120 кг. Впечатление прави, че Нейков не е обожател на огромните вериги супермаркети и избира да купува храна за у дома от дребните магазинчета, където продавачите го познават, дават му чудесно защита стока и му вършат положителни отстъпки, тъй като е постоянен клиент и звезда. 

След като завърши със листата с покупки, Любо не продължи пеш до дома си, който е покрай магазинчето, а повика персоналния си водач. Той го взе с лъскавия му джип Мерцедес съвсем от тротоара. От години Нейков заплаща на човек да го вози, с цел да не губи време и нерви в шофиране. С антураж разполага даже невръстната му щерка Аня, която всяка заран бива откарвана до прага на частното учебно заведение, където е ученичка в трети клас. 

Само годишната й такса там коства 10 хиляди лв. , само че Любо желал най-хубавото обучение за единственото си отроче. С битови екстри той е подсигурил и брачната половинка си Гинка, която също кара първокласен автомобил. На нея не й се постанова да работи, защото брачният партньор й е измежду най-богатите в сектора. Зад положението му обаче стои неотклонен труд и въпреки несмущаемо да може да се отдръпна от сцената, той продължава да играе и в театъра, и в малкия екран, а също така с Евтим Милошев са продуценти на най-успешните сериали, написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР