Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън постоянно се увеличават

...
Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън постоянно се увеличават
Коментари Харесай

Новите най-добри приятели на Уилям и Кейт

Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън непрекъснато се усилват и двамата живеят на бързи обороти. А имат и три деца, които също изискват своето време и внимание. Междувременно съпрузите поемат и прочувственото напрежение от случки като тези с принц Хари и Меган Маркъл и сигурно имат потребност от мощно приятелско рамо, на което да се опрат.
 Кейт Мидълтън и методът, по който с принц Уилям санкционират принц Хари и Меган Маркъл за държанието им
Стратегията на Уилям и Кейт против Хари и Меган

Принцесата отвръща на удара

Фантастичната четворка на кралския двор към този момент от дълго време е в предишното, само че принцът и принцесата на Уелс в последно време са построили тясна връзка с една друга двойка, част от кралското семейство - принц Едуард и брачната половинка му Софи. 

Според кралския специалист Джени Бонд, чичото и лелята на принц Уилям може да наподобяват доста разнообразни от него и, само че в действителност имат доста общо. Те са си станали в действителност близки след всички разтърсвания в монархията - първо Мегзит, след това абсурда с принц Андрю, а по-късно и гибелта на кралицата.
 Снимка 636380

" Уилям и Катрин считат, че могат да се доверят на Едуард и Софи, а има толкоз малко хора, на които една кралска персона може да повери своите мисли и усеща ", споделя Бонд пред OK!

Със сигурност принцът и принцесата на Уелс се нуждаят от близки хора, които да са добре осведомени с това, което им се случва в последните години, с цел да могат същински да ги схванат. А и не биха си позволили да изнасят кралски секрети отвън фамилията. Затова и принц Едуард и Софи сa съвършени за ролята на техни другари.
 Принц Уилям с персонален помощник - и данъкоплатците няма да заплащат за него
Когато не Кейт, а различен се грижи за Уилям

Не е елементарно да си принц

Принц Едуард е на 18 години, когато се ражда принц Уилям. Той е директен очевидец на случилото се покрай смъртта на майка му Даяна, както и на целия път, който по-големия наследник на крал Чарлз извървява до през днешния ден. И най-хубавото, което може да направи за него, е да го изслуша приятелски, да го поддържа и да му подсети, че се оправя повече от добре с всички отговорности, които има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР