Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън като членове на

...
Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън като членове на
Коментари Харесай

Защо Уилям и Кейт изчезнаха за седмица

Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън като членове на английския кралски двор са многочислени и разнородни. Но в ролята си на родители на три деца те понякога си разрешават да се откъснат от този собствен обществен облик, с цел да бъдат за няколко дни нищо повече от родители.

И този февруари Уилям и Кейт имат една свободна от срещи и визити седмица . Причината е, че Шарлот и Джордж са във почивка, а родители им избират и за тях тези дни да бъдат без задължения, с цел да ги прекарат дружно.
 Снимка 395407

По традиция фамилията оползотворява почивката със ски почивка , само че към този момент не се знае дали и тази година проектът е същият. Вероятно е да пропуснат снежните занимания поради деветмесечния принц Луис, който няма по какъв начин да бъде с тях по скатовете.

Сигурно е обаче, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж дружно с трите си деца ще са отвън Лондон, в някоя от спокойните резиденции на кралския двор, написа People.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям и какъв брой са щастливи дружно
Колко са щастливи Уилям и Кейт

Отдалече им проличава

Вероятно Уилям и Кейт ще отделят и време, в което да поучат дружно с огромния си наследник Джордж. Той потегли на учебно заведение неотдавна и към момента всичко за него е ново, а всяка помощ е добре пристигнала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР