Ангажиментът за осигуряване на мнозинство е на министър-председателя.Трябва да се

...
Ангажиментът за осигуряване на мнозинство е на министър-председателя.Трябва да се
Коментари Харесай

Бонка Василева, ДБ: Ще подкрепим кабинет с премиер Николай Денков

" Ангажиментът за обезпечаване на болшинство е на министър-председателя.Трябва да се гласоподават няколко значими неща в Народното събрание и да има късмет политическите сили да водят естествен спор. Наистина има отсрочване на мандатите, само че евентуално се пробват да се натъкмят нещата за избори през пролетта ", уточни тя. 

 

Димитров: Служебният кабинет на президента не се оправя

По думите ѝ диалози с ГЕРБ е допустимо да се водят. " Ние се създадохме, с цел да разградим модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи, не можем да влезем в коалиция с тях. Трябва да дадем опция на гласоподавателите. Ще бъда сюрпризирана, в случай че президентът даде третия мандат на нас. Според мен има късмет за държавно управление с третата директория, в случай че то е експертно вид " Беров ". Чух догадка, че може мандатът да бъде даден и на Движение за права и свободи ", сподели Василева.

 

Според нея служебното държавно управление сега прави огромни неточности. А подпомагането би трябвало да е целево, а не " със сватбарски метод, да се раздават пари на калпак ". Василева разкри и, че през днешния ден от 18:30 ч. на страницата на ДСБ във Фейсбук ще има онлайн полемика на тематика " Какво ще вършим с монументите на комунизма? ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР