Анестезиологът д-р Мирослав Ненков сподели мнението си в предаването Пресечна

...
Анестезиологът д-р Мирослав Ненков сподели мнението си в предаването Пресечна
Коментари Харесай

Д-р Ненков за песента за Бориславова: Тази партия завърши с гной. Така правят само най-слабите, тъпите и страхливи ученици - подиграват се

Анестезиологът доктор Мирослав Ненков показа мнението си в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " по тематиката, озаглавена " Сатира или засегнатост е песента за Лена ".

" Виждали сме фрагменти - било то кино или снимани документални, по какъв начин потъва транспортен съд. Има бълбукания, има шумотевица, той стърчи доста над водата, след това потъва, изчезва от морето, избълбукват няколко мехурчета и морето заема същата поза и тип. Тази безусловно занимателна групировка политическа, която избуя - имаше една доста къса и доста тъжна политическа история, приключи своя политически път с една гной, каквато е тази ария. Аз чух, че има такова нещо от медиите, и аз като консуматор не я чух тази ария. Защото схващам тази ария като гной, по тази причина не съм я чул. Не зная какво написа вътре. Това, което споделя Теди (бел.а различен посетител коментар в студиото - Теодора Янкова), че има такива персонални моменти за външен тип, това най-тъпите, слаби и страхливи възпитаници в детското учебно заведение го вършат. Подиграват се. На хора с крив нос, на дебели. Това го вършат децата - тези тъпите и слабите. Не умните деца го вършат това. Тъжна история, тъжна политическа история, тъжна политическа групировка. Толкова могат хората, не трябва да им се сърдим. Самата Лена Бориславова не трябва да им се сърди колкото и да е пошло това. Те толкоз могат. Ти не можеш да се сърдиш на гълъбчето, което ти наака сакото. Ами то толкоз може ", сподели той.

Д-р Ненков приказва и по тематиката за паметта за революционери като Христо Ботев. " Ние в този момент не можем да си представим даже почти какво са създали хората от ранга на Ботев. Тези, които са оставили домовете си, фамилиите си, и са поели по един незаконен път от позиция на тогавашната власт. Да вършат нещо за хора, които не познават и не знаят. Те са опитвали да обезпечат независимост за българите и лична държавност и нация. Ние това в този момент не можем да си го представим. Как по този начин ние в този момент ще си съблечем саката, ще вземем пушките и ще излезем на " Цариградско шосе " да спрем придвижването. Не можем да си го представим в този момент. Жертваш себе си за някой различен, а не с цел да предпазим нашите си къщи, нашите си фамилии. А за някой различен, който дори не познаваш, и който дори може и да не разбере какво си направил. Тези хора са герои. Има безчет безименни герои, които са следвали великите водачи, за които не знаем нищо и за които в този момент свирят сирените на 2 юни. Тези хора би трябвало да се помнят. Трябва да знаем мастилничките му, всичко би трябвало да му знаем на него. Те са жертвали живота си за други хора. Хубаво нещо са традициите, те пазят народността ни. Не е неприятно влизането във водата. Тя демонстрира храброст и увереност ", счита анестезиологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР