Анелия за поредна година се включва в националната кампания Великден

...
Анелия за поредна година се включва в националната кампания Великден
Коментари Харесай

Анелия носи яйца на бедните

Анелия за поредна година се включва в националната акция Великден за всеки – Дари празник на баба и дядо, която се организира под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова. Инициативата е ориентирана към обичайно най-бедните членове на обществото ни – поколението на нашите родители – българските пенсионери.

Певицата и още куп известни персони ще зарадват извънредно нуждаещи се хора с най-важните артикули за оцеляване, написа БЛИЦ. Яйца, брашно, фасул, леща са единствено дребна част от листата с покупки, за който ще се погрижи чалга дивата.

В навечерието на Великден певицата напомня, че всеки един празник носи и друго обръщение – да отворим сърцата си към положително.

“Аз вземам участие във всички акции на омбудсмана Мая Манолова. Обичам да се включвам в такива начинания. Това за мен е наслада, един метод да оказа помощ. В случая вземам участие с доста позитивна сила, с персонален образец и ще не преставам да го върша. Хубаво е да бъдем положителни, освен по празниците”, споделя тя.

Нейното обръщение е да бъдем доброжелателни, да слушаме постоянно сърцето си и да живеем по този начин, че когато се обърнем обратно, да се усещаме добре и да не променяме на самите себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР