Анелия за пореден път попадна под обстрел от лъжи, разпространени

...
Анелия за пореден път попадна под обстрел от лъжи, разпространени
Коментари Харесай

Анелия категорично отрече поредните слухове за кариерата си

Анелия за следващ път попадна под " обстрел " от неистини, публикувани в интернет от жълти таблоиди.

Певицата обаче реши ясно и изрично да съобщи мнението си по въпроса. Тя даде отпор на спекулациите по отношение на взаимоотношенията ѝ с музикалната компания, в която тя работи.

Анелия бе спрягана за следващата звезда, която приключва работата си с най-голямата музикална компания у нас, което се оказа фалшив нюз, по думите ѝ.

Виж още:

" На този стадий от живота ми това заглавие не е меродавно! Между мен и компания " Пайнер " стоят години сполучлива работа и доверие … и до момента в който намираме баланс по сред си, взаимно задоволство от резултатите, които дава трудът ми, до момента в който чувствам тяхната преданост и коректност… пътищата ни ще не престават да се пресичат! Поздрави, Анелия " – написа тя в обществената мрежа.

Скоро излезе новия план на Анелия, който е в дует с един от младите реализатори – Денис Теофиков. Сингълът бързо притегли вниманието на меломаните.

Припомняме, че скоро музикалната компания напуснаха едни от най-утвърдените имена – Мария, която изненадващо приключи на този стадий 2-.годишната си кариера, както и Деси Слава, която обаче не разкри дали отива в друга компания или ще се опита още веднъж сама на сцената.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР