Анелия през годините неведнъж е ставала за смях и причината

...
Анелия през годините неведнъж е ставала за смях и причината
Коментари Харесай

Толкова ли е проста? Анелия уж е луда по Любо, а го изравни с „глигана“ Коко Динев

Анелия през годините нееднократно е ставала за смях и повода е, че не блика от мозъчни кафези, нито от разсъдък. То си проличава по всичко, което приказва по изявленията.

Наскоро фолк дивата най-сетне проговори за мъжа до нея. Тя искаше да се направи на доста влюбена, само че ниският й разсъдък по-скоро направи по този начин, че възлюбеният й да се окаже потиснат.

Ани разкри, че не е обичала по този начин никого, с изключение на Коко Динев. Доста унизително е за един мъж да бъде подложен на кантар с някогашния на жена му, само че явно до такава степен стига акълът на Анелия.

По думите й в ефира на БТВ излезе, че за нея Любомир Захаринов и Коко Динев са идентични, а това е голямо оскърбление за Любо. Първо, тъй като на външен тип няма нищо общо с футболния необут, чието шкембе върви два метра пред него. И второ, тъй като и в главата е много по-напред от Коко, който се интересува единствено от ястие и пиянство.

Всъщност що за обич е тази сред Анелия и хазартния необут, в случай че двамата към този момент са имали една разлъка от два месеца. Хората са споделили, един път раздели ли се една двойка, постоянно отново може да се раздели.

Причината за раздялата е била, че на Любо му е трябвало време да намерения дали да се разведе и да се отдаде единствено на Анелия или да мине няколко пъти певицата и да я остави. Той избира първото, което може и да не е най-разумният ход, когато става въпрос за чалгарка.

Ако Анелия е отдала сърцето си на Любомир по този начин, както го беше отдала на Коко, можем да чакаме нова разлъка, тъй като е добре известно по какъв начин свърши бракът й с Динев.

На Ани обаче й се нравят все мъже, които имат солидни пари. Затова неслучайно сега живее в дома на Любо, а в нейния апартамент сама живее дъщеря й Ивон. Момичето така и така беше изтървано като образование, а в този момент, когато е лишено от всевъзможен наставнически надзор, несъмнено ситуацията е ужасно.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР