Анелия е безспорно една от най-талантливите и красиви певици в

...
Анелия е безспорно една от най-талантливите и красиви певици в
Коментари Харесай

Най-грандиозните изцепки и смешни изказвания на Анелия

Анелия е несъмнено една от най-талантливите и красиви певици в поп-фолк музиката. Нейното присъединяване в " Като две капки вода " също затвърждава това изказване. Факт е обаче, че през годините тя е казвала невероятни бисери, които са останали във времето. Ето ТОП 5 на най-смешните и безумни неща, изричани от Анелия:

Кайли Дженър, само че от Aliexpress

Анелия евентуално не е доста осведомена с клана Кардашиян-Дженър. Преди време певицата обърка името на една от най-богатите млади дами в света, наричайки я Кайли Дженеръл, а семейството ѝ е Дженър. Човешко е да се бърка, въпреки всичко да не забравяме изцепката на колежката ѝ Мара Отварачката, която дълго време не знаеше, че името е Риана, а не Рихана, както и Бионсе, която Марчето прекръсти на Бейонсе.

Виж още: Сочни устни и буйни къдрици: Дари Радева изкушава със секси фотография

Анелия и Ивон

В друго изявление Анелия описа за майчинството, по какъв начин възпитава щерка си Ивон и още неща. Певицата се опита да изясни, че беседва с щерка си по всички тематики и ѝ изяснява за положителните и неприятните неща, само че думите ѝ прозвучаха необичайно. " За мен е доста по-важно да поддържам връзка с щерка си за образованието, за ценностната ѝ система, за... предстоят ѝ занапред доста по-важни неща - опиати, в следствие към този момент и други неща... сексуален живот ".

Виж още: Зори Джи е афектирана: " Виктор харесва пошлото, разнообразни са полезностите ни "

Когато стана моделиерка

" След тези ситуаци в целия свят, аз нямаше какво да върша и станах дизайнерка. Трябваше да изразя себе си по различен метод. Гледах да е нещо, което ми е прелестно ", съобщи певицата. Права е дамата, знае си цената! Няма по какъв начин да не стане моделиерка.

Бизнесдама и продавачка

" Качеството не предстои на разискване. Платовете са от чужбина, избрали сме цветовете по най-актуалните, по-свежи - това, което желае пазара. Това е най-актуалното сега ", отсече Анелия, откакто стана моделиерка. Думите ѝ обаче бяха съпоставени с нещо, което бихте чули на пазара в Димитровград.

Изображение: https://www.instagram.com/anelia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР