Андрю Куомо беше на 30-годишнината на Fresco by Scotto в

...
Андрю Куомо беше на 30-годишнината на Fresco by Scotto в
Коментари Харесай

Бившият губернатор Андрю Куомо отклонява въпроси относно кандидатстването за кмет на Ню Йорк на юбилейното парти на Fresco by Scotto

Андрю Куомо беше на 30-годишнината на Fresco by Scotto в понеделник вечер – където гостите питаха някогашния губернатор дали се кандидатира за кмет, ние чуваме.

Сваленият Пол беше на ВИП тържеството в фамилния ресторант и разузнавач сподели на Page Six, че стаята е изпълнена с бръщолевене за допустима кандидатура за кмет.

„ Въпреки че когато и да е някой го повдигна непосредствено пред него, той беше доста фокусиран върху изместването на диалога “, ни сподели източник.

Но „ Хората несъмнено показаха, че им липсва “, добави източникът.

Партито за годишнината на Ското също събра посетители, в това число Тони Данза, основният изпълнителен шеф на Equinox Харви Спевак, водещата на Fox5 Бианка Питърс, Тимъти Кардинал Долан и прекалено много звезди от „ Истински домакини “, които да назовем, в това число Мелиса и Джо Горга.

Долан беше толкоз разчувствуван да чества с Розана Ското от ресторанта и нейното семейство, че дойде преди празненството и „ отиде напряко при... фамилния матр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР