Android приложенията ще станат нещо обичайно за потребителите на Windows(снимка:

...
Android приложенията ще станат нещо обичайно за потребителите на Windows(снимка:
Коментари Харесай

Инсталираха Google Play Store на компютър с Windows 11


Android приложенията ще станат нещо всекидневно за потребителите на Windows
(снимка: Windows Latest)

Ентусиаст конфигурира услугите на Гугъл на личен компютър под ръководство на Windows 11. Това стана допустимо благодарене на поддръжката на Android в новата операционна система.

С стартиране на платформата, Microsoft позволи на членове на програмата Windows Insider да конфигурират някои приложения за Android на компютри с Windows 11. Благодарение на това, магазинът за приложения Гугъл Play се появи и в персоналните компютри.

Първоначално описът с налични приложения беше доста стеснен. Въпреки това, запалянко на име съумя да откри метод да го разшири. Той конфигурира Гугъл услуги в подсистемата за Android (Windows Subsystem for Android, WSA) на компютър с Windows 11, заяви.
още по тематиката
Разработчикът е описал в детайли своя план в GitHub, само че за начинаещите ще бъде мъчно да го схванат. Въпреки това, положителната вест е, че има метод за консолидиране на Гугъл Play Store в Windows 11.

Успешната апаратура ще окуражи и други запалянковци да опитват с компютри и по този начин броят че броят на приложенията, които се озовават на десктопа, евентуално ще се усили фрапантно.

Все още не е известно по кое време Microsoft ще обезпечи поддръжка на приложения за Android за всички консуматори на Windows 11.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР