Андрий Шевченко може да бъде уволнен от треньорския пост на

...
Андрий Шевченко може да бъде уволнен от треньорския пост на
Коментари Харесай

Столът на Шева се клати едва два месеца след назначението му

Андрий Шевченко може да бъде уволнен от треньорския пост на Дженоа по-късно повече от два месеца отпред на генуезците.

45-годишният някогашен футболист изгря на интернационалната сцена по време на страховит интервал с екипа на Милан, в който вкара 127 гола в 208 мача, само че първата му треньорска работа на клубно равнище не наподобява да върви „ без спънки “. Шевченко към момента търси първата си турнирна победа като ментор на Дженоа и домакинската загуба от Специя с 0:1 в неделя може да е предопределила ориста му.

Според италианския футболен публицист Джанлука Ди Марцио, управлението на Дженоа обмисля бъдещето на мениджъра, само че президентът Алберто Зангрило също по този начин признал, че ще има по-голямо преразглеждане на клубните проблеми. За Дженоа следва къс отдих от Серия А, когато съставът пътува за аудиенция на някогашния клуб на Шева Милан в четвъртък за Купата на Италия, преди мъчно посещение на Фиорентина на 17 януари.

Украинският експерт сигурно е имал доверието на клуба при започване на престоя му, подписвайки контракт до лятото на 2024. Към днешна дата обаче не наподобява по този начин като че ли той ще извърши договора си с клуба. Изпадането ще е мъчно за преглъщане за „ грифоните “, имайки поради обстоятелството, че сезон 2021/22 е техният 15-и пореден във висшия футболен ешелон на Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР