Андрей Рубльов постепено набира скорост в последните седмици с представянето

...
Андрей Рубльов постепено набира скорост в последните седмици с представянето
Коментари Харесай

Отмъщението е факт: Рубльов взе своя реванш от световния №77 и го елиминира в Индиън Уелс!

Андрей Рубльов постепено набира скорост в последните седмици с представянето си в Тура и през актуалната седмица към този момент откри победоносно присъединяване си на Мастърса в Индиън Уелс. Руснакът на старта взе реванш от Иржи Лехечка за провалянето си от него в Доха, до момента в който в хода на днешния ден още веднъж си отмъсти, само че в този случай това стори против Уго Юмбер, от който загуби на финала в Хале през 2021-ва, но през днешния ден развоят на събитията беше радикално друг и по-високоранкираният тенисист победи с успеха - 7:5 6:3. По този метод международният номер 7 продължава напред в борбата за трофея в Калифорния и идващото затруднение на пътя му ще бъде много по-тежко, а точно някогашният първенец от конкуренцията Камерън Нори.

Французинът имаше впечатляващ старт на дуела, в който чудесно предугаждаше пласирането на сервиса на своя съперник и заемаше нападателна позиция на ретур, която му позволяваше да търси бърза развръзка в разиграванията, продуцирайки голям брой печеливши отигравания. Тактическият проект на международния номер 77 беше изпълнен ужасно от него и той разполагаше с удобен задатък при пробив в актива си, но Рубльов не се нуждаеше от доста време, с цел да премисли държанието си в размените от главната линия. Реакцията на московчанина беше повече от предстояща и той все по-често влизаше в директни замени от главната линия, където доминираше и като се изключи че заличи преднината на левичаря, то той съумя да осъществя пробив в 11-ия гейм от обстановка 40:0, печелейки пет следващи точки, с което закупи нужното самочувствие и записа откриващия сет на сметката си.

Разочарованието от пропуснатия късмет, с който разполагаше, пък очевидно беше изписано върху лицето на Юмбер, който не се усещаше до дъно безапелационен в своите удари и инкасираше несъразмерен брой неточности. За състезател от ранга на Рубльов предстеялаше на процедура детска игра освен това положение на противника си да материализира точката си за пробив, като оттова насетне международният номер 7 нямаше никакви усложнения на корта и необезпокоявано докара събитията до законосъобразен излаз в своя изгода.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР