Андрей Райчев направи скандален коментар в Панорама. Социологът скочи срещу

...
Андрей Райчев направи скандален коментар в Панорама. Социологът скочи срещу
Коментари Харесай

Райчев избухна със скандални сравнения: Зеленски бил като Хачо Бояджиев, а Кличко приличал на Кобрата

Андрей Райчев направи абсурден коментар в " Панорама ". Социологът скочи против Володимир Зеленски и го назова " ниска топка ". Той разрови костите и на режисьора Хачо Бояджиев, който щял да наподобява по същия метод като президент на България, както украинският държавен глава. Райчев продължи със " съжденията " си и допусна, че Кубрат Пулев щял да наподобява по същия метод като кмет на София, както градоначалникът на Киев - боксьорът Виталий Кличко. В размислите си социологът не намерения, че да съпоставя двама кръвни врагове на кръга от предишното не е изключително подобаващ образец. В обществените мрежи се появиха мнения, че оттук насетне Райчев би трябвало да пита за всеки случай, дали Кобрата няма да е преди или след него в ТВ студиата.

„ Кризата от Covid-19 преля във войната в Украйна. Днес антиваксърите са за Путин, а проваксърите поддържат Киев. Това е неприятно за България. Тези разногласия не вземат решение нищо. Получава се единствено нервност и разделяне. Украинците лъжат по през целия ден. Това, че не одобрявам Зеленски, не значи, че съм пропутинист. Все едно за президент да сложим Хачо Бояджиев, а за кмет на София – Кубрат Пулев. Западният човек не знае какво е да те лъже пропагандата. Аз съм за мигновено преустановяване на войната, само че българинът подозира за Запада, каквото и Путин – че е надълбоко двуличен ", разяснява социологът.

В " Панорама " се включи и Иван Гарелов, който обикаля от предходната седмица малките екрани, с цел да популяризира книгата със спомените си. Райчев не пропусна да направи ново необикновено умозаключение - че точно някогашният водещ на петъчното предаване основал социолозите и политолозите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР