Андрей Новаков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ – СДС, заедно

...
Андрей Новаков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ – СДС, заедно
Коментари Харесай

Андрей Новаков заедно с Бедрос Пехливанян и кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС на среща с индустриалци в област Русе

Андрей Новаков, претендент за евродепутат от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, дружно с лидера на листата за народни представители от партията - Бедрос Пехливанян и Георги Кръстев, втори в листата за област Русе, организираха среща с представители на локалния бизнес и транспортния отрасъл. На срещата присъстваше и Пламен Нунев, районен координатор на ГЕРБ.

„ В последните 10 години съм единствения българин, който е член на комисията по бюджет. Това звучи скучно, само че е от изключителна значимост за страната. Положихме кански старания парите за България да се усилят. От удвоените пари по ПВУ все още са разплатени 3%, за мое голямо страдание. Надявам се само този недопечен урок да покаже на българските политици, че не може всякога при промяна на министър да се стартира изначало “, сподели Новаков. „ Вече не стои въпроса дали ще загубим пари, а какъв брой. Трябва да се научим да ценим постигнатото, тъй като загубихме задоволително време “, добави още той.

„ Пропуснатите изгоди от ПВУ се обрисуват като главен проблем за представителите на дребния и междинен бизнес, който е вложил в административен потенциал, а няма достъп до предстоящото финансиране “, сподели Бедрос Пехливанян, лидер на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в област Русе.

Новаков подсети, че в Русе беше сложено началото на акцията във връзка със тапите по границите, която се увенча с триумф и 44247 подписа доведоха до приемане на резолюция за общоевропейски норматив от 1 минута обработка на тежкотоварни коли.

„ Проектът за втори мост над Русе е стратегически не просто за района, а за транспортната карта на цяла Европа. Затова ще продължим да работим сходни планове да се извършват предпочитано, тъй като за бизнеса и за жителите няма време за губене “, сподели Георги Кръстев, който в качеството си на депутат в 49-ото Народно заседание е работил по въпроса, дружно с способените органи.

Обиколката в област Русе ще продължи в границите на деня, като претендентите за народни представители, дружно с Андрей Новаков, претендент за член на Екологичен потенциал, ще се срещнат и с новите вложения в здравна инфраструктура в града и ще се срещнат с представители на бизнеса на терен.

На изборите за членове на Европейски парламент и народни представители на 9 юни за ГЕРБ – Съюз на демократичните сили се гласоподава с № 22.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР