Андрей Лаврега е произвел фаталния изстрел, убил тригодишния син на

...
Андрей Лаврега е произвел фаталния изстрел, убил тригодишния син на
Коментари Харесай

Тих снайпер уби сина на киевския депутат

Андрей Лаврега е създал съдбовния изстрел, умъртвил тригодишния наследник на депутата в Областния съвет на Киев Вячеслав Соболев, съобщи ТАСС.
Министерството на вътрешните работи на Украйна през днешния ден е популяризирало публична информация за задържаните по отношение на атентата против законодателя в локалния парламент и бизнесмен в неделя, при който почина детето на Соболев. "Единият от арестуваните се двадесетгодишният Андрей Лаврега. Той е взел участие като снайперист в интервенцията против прорурските сепаратисти в Източна Украйна. Прякорът му е бил Тихия. Лаврега се е биел в редиците на батальон "Арат ", командван допреди към две години от някогашния водач на националистическата групировка "Десен бранш " Дмитрий Ярош ", е споделил ръководителят на силовото ведомство на страната Арсен Аваков.
"Другият задържан е връстник и някогашен сподвижник на Лаврега. Той се споделя Алексей Семеньов. Младежът е бил част от здравно поделение, е показал още Аваков. Той също е допълнил, че двамата са били награждавани от някогашния президент на Украйна Петро Порошенко поради присъединяване в интервенцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР