Андрей Гюров от ПП посочи, че е имало ефект от

...
Андрей Гюров от ПП посочи, че е имало ефект от
Коментари Харесай

Андрей Гюров от ПП: Този ИК е антибългарски. Той отваря пътя на партиите на статуквото

Андрей Гюров от Политическа партия уточни, че е имало резултат от дейностите им, тъй като през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал стъпка обратно. Лидерът на  Движение за права и свободи е почнал да се обажда в парламентарните групи, с цел да обсъдят ИК и какви ограничения могат да се вземат.

 

Гюров уточни, че не си прави илюзии по отношение на болшинството в Народното събрание, тъй като те могат да обезпечат огромен електорат: " Тези хора могат да бъдат закарани и на избори, и на митинги. " Гюров е безапелационен: " Срещу това се борим. "

 

Според Гюров дружно с Демократична България има опция ИК да бъде изтеглен. Той приканва всички да поддържат тази самодейност. Гюров сподели, че изменянето на този ИК по този метод го опорочава, защото това се случва след 12ч. и е в повратен час. Нито един от народните представители не е могъл да разсъждава обикновено след 17ч. маратон на гласоподаване. Тези  промени не могат да доведат до нищо хубаво в ИК.

 

Гюров уточни, че за него и съпартийците му е извънредно значимо всеки български жител да има право на избор и той да бъде зачетен по верния метод.

 

Гюров посочи, че след вчерашното гласоподаване машините са превърнати в принтери на бюлетини. Те са осакатени. Това отваря кутията на Пандора, тъй като приказва за операции на вота. Гюров не желае да има хора, които се трансформират в заложниците в Арена Армеец. Той посочи, че преди въвеждането на машинното гласоподаване има десетки хиляди сбъркани протоколи и невалидни бюлетини.

 

България би трябвало да гледа напред, а не обратно. Данните от ЦИК демонстрират спад в секциите, в които преди се е гласувало с хартиена бюлетина. Това е претекст за премахването на съвета, добави Гюров. Целта е незабавно да бъде сплашен.

 

Гюров разяснява, че решението на Борисов да върне Съвета и Район " чужбина " е типично държание на ГЕРБ и Борисов, тъй като те си служат с наставление – " Внимавайте, ще ви закрием, когато решим. " Ключово е, че по мъчно ще се отварят секции, тъй като Външно министерство ще би трябвало да изпрати държавен чиновник. Това оставя опция за казус. Гюров уточни, че тези, които в този момент са в чужбина, са изгонени от ГЕРБ и от тяхното ръководство с години. Сега им се лишава опцията да се гласоподават.

 

Гюров напомни думите на доцент К. Таков, чиято премиера на документалгия филм за него беше напълно скоро: " Не може да пребориш тъмнината постоянно, само че може да внесеш най-малко малко светлина. ” Гюров уточни, че е видно отношението към българските жители както и публичният напън.

 

Гюров уточни, че Политическа партия са градивни и ще работят по всички значими тематики за българските жители. Българска социалистическа партия са вносители на сегашните промени в ИК. Кирил Петков е показал, че Политическа партия няма да договарят с Българска социалистическа партия за ръководство, защото те поддържат концепцията за този антибългарски ИК, който отваря пътя на партиите на статуквото.

 

Гюров открои, че сякаш ГЕРБ нямат напън да връщат хартиената бюлетина, а това е първият законопроект прекаран по подобен метод възмутим. Гюров сподели, че няма да поддържат държавно управление с мандат на ГЕРБ, тъй като общо ръководство с ГЕРБ сега не е допустимо.

 

Гюров уточни, че е допустимо на локални избори да се явят дружно с Демократична България – където това е рационално и допустимо: " Партиите на смяната се сплотяват постоянно, когато това е нужно. В разлчини епизоди в предишното това не е било допустимо. Важно е да подсигуряваме, че тези партии, които желаят смяна, ще могат да я осъществят. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР