Андрей Гридин напълно очаквано спечели третия сезон на риалитито Игри

...
Андрей Гридин напълно очаквано спечели третия сезон на риалитито Игри
Коментари Харесай

И жената на Андрей щурмува „Игри на волята”

Андрей Гридин изцяло предстоящо завоюва третия сезон на риалитито „ Игри на волята ”. „ Уикенд ” написа още преди месец, че емигрантът от Казахстан ще грабне първото място и премията от 100 000 лв.. Финалът на шоуто бе излъчен на 3 декември и точно спортистът завоюва формата.

В последната борба Андрей се изправи против най-големия си противник Симеон и против първата жена, стигала до край в „ Игри на волята: България “ – Паулина. Те трябваше да стартират със спринт, да плуват, да преборят висящи трудности и да отключат сандък с 5 катинара, с цел да преминат напред. През цялото време Андрей водеше безапелационно. Последният, стигнал до дракона с топчето от сандъка, отпадна - Поли. 10 секунди не доближиха на дамата, с цел да продължи във втория стадий на играта, което й донесе почетната трета позиция. Двамата финалисти ги очакваше и пъзел, чието разрешаване води до заветната премия. Андрей пръв стигна до статуята, която разруши и взе ключа. По време на въпросната борба Андрей безапелационно си заслужи първото място.

Големият победител от риалити формата призна, че премията от 100 бона ще е за щерка му Алисия. „ Ако разреши дамата, ще влагам всички пари в детето! Искам Алиса да знае, че до последно би трябвало да вярваш в себе си. Надявам се, че ще разбере това нещо ”, сподели Андрей. Двамата със брачната половинка му Ксения са горди родители на 4-годишната Алисия. Съпругата на Андрей се занимава с цифрови услуги - основава наличие за марки и бизнес страници, поддръжка на инстаграм и фейсбук страници. След успеха на брачна половинка си, хубавицата към този момент се е амбицирала и тя да взе участие в надпреварата.

„ Съпругата ми също доста желае да взе участие в „ Игри на волята ” и към този момент се записа за кастинга. Мисля, че физически няма да има проблем, само че психически ще се натовари доста. Тя е още по-срамежлива и от мен, а това ще ѝ попречи несъмнено “, разсъждава Андрей, който се надява половинката му да успее да влезе в шоуто и също да победи. В шоуто Гридин сподели забележителни умения, непримиримост и устойчивост. Той твърди, че не се е подготвял и упражнявал авансово.

„ Три или четири месеца преди да вляза в „ Игрите “, съвсем не съм упражнявал. Имах доста работа и единствено през последните месеци преглеждах логичен задания, и редях пъзели, с цел да съм най-малко малко квалифициран в тази част, която ми липсва. Знам, че е мъчно да ме победят физически на някакви задания “, призна първенецът и добави, че преди риалити шоуто е качил няколко кг, които са му помогнали.

„ Преди да вляза в предаването, бях 78 кг., до момента в който моето спортно тегло е към 72-73 кг. Това са 5 кг. повече от нормалната ми форма и това ми оказа помощ. Свалих килограми и на финалната борба бях в естественото си физическо положение. Когато се прибрах, за седмица или две още веднъж подвигнах килограмите. Не ми пречеше глада и изтощението, тъй като в ултрамаратона нямаш доста разновидности да се храниш, и би трябвало да носиш всичко със себе си. Затова когато съм бил на маратон се стремях да се придвижвам по-бързо, а не съм носил доста храна “, признава първенецът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР