Андрей e големият победител в третия сезон на риалито Игри

...
Андрей e големият победител в третия сезон на риалито Игри
Коментари Харесай

Големият победител в Игри на волята: Бях най-гадният човек, защото до последно не казах на жена си, че печеля

Андрей e огромният победител в третия сезон на риалито " Игри на волята ". На финала той се изправи против Паулина и Симеон. Паулина остана трета, откакто отпадна първа.

Андрей мина през огън и лед и ето, че настъпи денят, в който взе в ръцете си чека за 100 000 лв..

Съперничеството сред него и Симеон приключи със притискане на ръце!

" Спечелих с самообладание и устойчивост. Не чаках от себе си, че мога толкоз доста време да устоя без жена ми, без детето, без родителите си. Знам, че физически мога много повече, само че не чаках душевен да съм толкоз кадърен. Битката беше страхотна - точно поради борби като тази се записах в " Игри на волята ". Знаех, че мога да печеля. Когато видях съставените елементи на плажа, си споделих - в случай че тук не мога да печеля, защо съм пристигнал въобще! ".

" Не чаках толкоз да ме харесат хората. Получавам супер доста известия, хората ме стопират на улицата. Ние сме хора и не можем да харесваме всички, по тази причина съм сюрпризиран в действителност доста ".

" Бях най-гадният човек, тъй като до последно не споделях на приятелите си, даже на жена си, че съм спечелилият. За да им е забавно "

" Извън формата най-голямата ми борба е преместването ни в България. Напуснах страната, в която съм живял 25 години, където са родителите ми. Вече съм български жител и въобще не скърбя за този избор. Оттук нататък желая всичко, каквото беше преди Игрите, да остане същото. Не желая проблеми. Искам да запазя остарелия си метод на живот "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР