Андреа топи килограми ударно, похвали се самата тя в разговор

...
Андреа топи килограми ударно, похвали се самата тя в разговор
Коментари Харесай

След раздялата: Андреа свали 10 кила за две седмици

Андреа топи килограми стремително, похвали се самата тя в диалог с почитатели. Почитател попита певицата каква диета съблюдава, а тя му отвърна, че е свалила 10 кг с помощта на здравословно хранене, а в този момент са наред здрави тренировки с персонален фитнес инструктор.

Бившата на Кобрата е свалила 10 кг за 2 седмици, което прави по съвсем кг дневно и се е същински връх. Фолкаджийката се е амбицирала да влезе във форма след раздялата с Кубрат Пулев, който обществено упрекна в изневери, неистини и лукавство.

" На диета съм до момента в който не стана 30 кг " - отсече през вчерашния ден в свое клипче в обществената мрежа Андреа. Тя отхвърли да яде спагети, приготвени от тайнствен неин другар и разкри, че хапва единствено зеленчуци. Даже на смешка се зарече да стане анорексичка. Чалга дивата от години е обект на доста насмешки поради дебелото си тяло, което вталява с фотошоп. За първи път демонстрираха невероятното имение на Меган и Хари в Ел Ей (Снимки) Медицинска сестра лекува пациенти с ковид по секси долни дрехи Анджелина Джоли го играе мръснишки - ето какво забрани на Брад Пит С признанието й, че е стопила 10 кг и продължава да се отслабва, тя косвено призна, че не е елегантното момиче от фотосите, които качва в мрежата. " Ако беше толкоз слаба, колкото на фотоси, нямаше да има потребност да отслабва, а при свалени 10 кг щеше напряко да е единствено кокали ", разясняват зложелатели на русокоската.

 



 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР